Left Right
scrollTop top

Hoezo saai? ‘Temptation’ Laura en Roger zijn leden van de ‘Mile High Club’


Hoezo saai? ‘Temptation’ Laura en Roger zijn leden van de ‘Mile High Club’

We zijn het er allemaal over eens: Laura en Roger zijn zowat het saaiste koppel van ‘Temptation Island’. Maar schijn bedriegt blijkbaar, want als de camera’s niet aanstaan bedraagt het stel zich behoorlijk kinky. Zo hebben Laura en Roger hét al gedaan op een vliegtuig en wij vallen van onze stoel.

Roger onthulde het nieuws op de Temptation Aftershow Goedele On Top met Goedele Liekens, die op de derde plaats staat op de Kamerlijst in Vlaams-Brabant voor Open Vld. Goedele wees erop dat Laura en Roger een behoorlijk saai koppel zijn, maar die laatste ging meteen in de verdediging. “We doen ook heel veel activiteiten en evenementen”, zei hij. “Op alle gebieden vinden we lust belangrijk. We zijn veel op reis geweest naar Japan, naar China. Dus zo saai… Nee.”

Geen grote verrassing dus, maar de Temptation-deelnemer had het ook over zijn seksleven. Hij vertrouwde aan Goedele toe dat ze tijdens de terugvlucht hun ding gedaan hebben op het toilet in het vliegtuig. “Zij moest gaan plassen en ik moest ook plassen”, vertelt Roger. “Maar ik vond ook dat ze redelijk lang wegbleef, dus hebben we een moment gehad voor ons.”

Zo biechtte Roger zijn stoutste avonturen op bij Goedele:

Dit zijn de 27 grappige momenten van Temptation Island aflevering 7.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308