Hold the door, want Kristian Nairn a.k.a Hodor uit Game Of Thrones komt naar FACTS

Hold the door, want Kristian Nairn a.k.a Hodor uit Game Of Thrones komt naar FACTS

1 en 2 april is het weer zover. FACTS zal van Gent twee dagen ‘geek central’ maken. En het belooft een knaleditie te worden, want zaterdag wordt uitgebreid en wordt afgesloten met een heuse afterparty. ‘Hold the door!’ want iedereen zal binnen willen. De headliner voor die afterparty is namelijk niemand minder dan Kristian Nairn, aka Hodor uit Game of Thrones!

FACTS zal langer en harder zijn dan ooit! Zaterdag worden de openingsuren van het evenement uitgebreid tot 21u en alsof dat niet genoeg is, is er aansluitend een afterparty met de prachtige titel The Sequel, Your Geeky After-party. Geen afterparty zonder grote naam natuurlijk, dus nodigden de jongens van FACTS niemand minder dan Kristian Nairn uit. “Kristian wie?” horen we sommigen onder jullie al zeggen. Kristian Nairn, die beter bekend is als Hodor uit Game of Thrones!

Het is al langer bekend dat Hodor er een tweede jobje op nahoudt als dj. En hij zal naar Gent afzakken met zijn anderhalf durende dj-set Rave of Thrones, The Rebirth. Hij is de headliner van wat het meest geeky feestje ooit zal worden. Want er zal tijdens de drie uur durende afterparty vooral fandom-gerelateerde muziek worden gedraaid met verschillende theme song remixes, en met dus als klap op de vuurpijl dj Hodor.

Geek until you’re weak!

De beste deurstopper van de zeven koninkrijken zal niet alleen het dak eraf spelen in Flanders Expo tijdens zijn dj-set, maar hij zal ook heel het weekend aanwezig zijn als gast. Naast Nairn hebben ook collega-acteurs Amanda Tapping (Stargate SG-1) en Spencer Wildling (Darth Vader in Rogue One: A Star Wars Story) hun komst al bevestigd, en daar zullen nog een hele hoop bekende namen aan worden toegevoegd.

De afterparty begint zaterdagavond om 21u, maar de geekparty zal uiteraard heel het weekend duren. Wie al een ticket heeft voor zaterdag kan voor 15€ extra een ticket voor de afterparty kopen. Er is ook een combiticket voor 25€. Met dat ticket kan je FACTS bezoeken van 18u tot 21u en aansluitend losgaan op de beats van dj Hodor. Tickets en meer info op de afterpartywebsite.

Gesponsorde artikelen