Hollywood-actrice Mollie Fitzgerald officieel verdacht van moord op haar moeder

Hollywood-actrice Mollie Fitzgerald, bekend van Captain America: The First Avenger, wordt officieel verdacht van moord. Ze zou op Oudejaarsdag haar moeder doodgestoken hebben.

De actrice werd opgepakt na een oproep van de politie. Haar moeder werd dood aangetroffen met verschillende steekwonden. Fitzgerald moet zich volgende week voor de rechter verantwoorden. Fitzgerald is 38 jaar, haar moeder was 68 jaar. Fitzgerald was ook actief in de immobiliënsector.

‘Stark Girl’ in Captain America

Marvel

Fitzgerald werd bij het grote publiek bekend door haar rol als ‘Stark Girl’ in de film Captain America: The First Avenger uit 2011. Fitzgerald was ook actief als producer en regisseur voor onder andere de films The Lawful Truth uit 2014 en The Creeps uit 2017. De film vertelt het verhaal van Steve Rogers, gespeeld door Chris Evans. Hij is een soldaat in de Tweede Wereldoorlog en verandert onverwachts in een superheld. 

Met Captain America wisten de Marvel Studios zich tot een hoger niveau te tillen. De laatste film in de reeks verscheen vorig jaar en heet Avengers: Endgame. In die laatste film staat Bucky Barnes, gespeeld door Sebastian Stan, centraal. Hij zal dit jaar te zien zijn in de Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier samen met acteur Anthony Mackie.

De tweet van de politie:

Meer
Lees meer...