Dit zijn de hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’

Wie zit er verscholen achter welk masker? Dat is de vraag die iedereen zich stelt na de eerste aflevering van The Masked Singer. Iedereen die denkt dat hij of zij het weet, kan op de site van VTM een gokje wagen. Op die manier deelde de zender ook de hoofdverdachten per kostuum.

Eén mysterie is alvast opgelost want vorige week vrijdag zagen we al dat de eerste afvaller, het Monster, niemand minder was dan politicus Bart Tommelein. De identiteit van de andere deelnemers aan The Masked Singer is daarentegen nog een groot mysterie

Toch denken veel mensen dat ze wel al één of meerderen hebben ontmaskerd. Wie echt zeker is van zijn namen, kan die invullen op de website van VTM. In totaal waagden al meer dan 100.000 mensen daar een gokje. Zo kon de zender per personage een top drie van hoofdverdachten maken.

Duiveltje, Wolf, Libelle en Aap

Sven De Ridder, Davy Gilles en Christoff zijn de meest genoemde namen als het gaat om Duiveltje. Daarnaast wordt in de reacties ook vaak de naam van Andy Peelman genoemd. Wolf zou dan weer – volgens de kijkers – Tom Waes, Jan Schepens of Kürt Rogiers zijn. Ook acteurs Kevin Janssens en Gert Winckelmans worden genoemd.

De slanke lijn van de Libelle zou die blijkbaar die zijn van Astrid Coppens, Lauren Versnick of Olga Leyers. Ook Dina Tersago valt regelmatig te lezen in de reacties. De Aap zou dan weer Slongs Dievanongs, Ruth Beeckmans of Kat Kerkhofs zijn.

Duiker, Otter, Koningin en Zeemeermin

In het pak van de Duiker zit volgens de vele volgers Stan Van Samang, Loïc Nottet of – verrassend – Conner Rousseau. Een andere vaak gehoorde naam is die van de Nederlander Giovanni Kemper.

De Otter zorgt ook voor veel twijfel. Onder andere Sam Bettens, Ingeborg en Eline De Munck worden genoemd. De prachtige stem van de Koningin zou dan weer die zijn van Sandra Kim, Nathalie Meskens of Natalia. Voor nieuwkomer Zeemeermin zijn nog geen verdachten bekend.

Al meer dan 100.000 guesses binnen. ? Dit zijn jullie topverdachten op dit moment! ?

Geplaatst door VTM op Dinsdag 22 september 2020
Meer
Lees meer...