‘Hotel Römantiek’ achterna? VTM zoekt avontuurlijke 78-plussers voor nieuwe reeks

‘Hotel Römantiek’ achterna? VTM zoekt avontuurlijke 78-plussers voor nieuwe reeks

VTM is voor hun nieuwe programma ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’ op zoek naar avontuurlijke 78-plussers die graag een stukje van de wereld zien. Ze zullen acht landen over de hele wereld bezoeken op de reis van hun leven. 

Heb jij een avontuurlijke bomma of bompa van ouder dan 78? Dan is dit zijn of haar kans! VTM is namelijk op zoek naar 78-plussers voor het nieuwe programma De Wereld Rond met 80-jarigen.

Reis van hun leven

In het programma zullen acht hoogbejaarden de reis van hun leven kunnen maken. Ze zullen een wereldreis maken langs acht verschillende landen. Uit de oproep kunnen we alvast afleiden dat de Chinese muur, Buenos Aires en Lapland op de planning staan.

Het levensverhaal van de reizigers zal als rode draad doorheen het programma lopen en we kunnen er al zeker van zijn dat er tijdens de reis hechte vriendschappen gesmeed zullen worden.

Succes van ouderen

Ouderen in tv-programma’s lijkt een succesformule. Hotel Römantiek, het datingprogramma voor senioren dat vorig jaar verscheen op VIER, kende een immense populariteit. Het is dus geen verrassing dat ook VTM gaat voor een programma met senioren.

De startdatum van het programma en de presentator worden later nog bekendgemaakt.

Jezelf, of iemand die je kent, inschrijven kan op de website van VTM.

Gesponsorde artikelen