‘Hotel Römantiek’ maakt startdatum bekend

‘Hotel Römantiek’ maakt startdatum bekend

‘Hotel Römantiek’, het warmste datingprogramma van België en omstreken, is binnenkort terug. Want dan gaan opnieuw een aantal 65-plussers op locatie op zoek naar de liefde van hun leven. 

We kregen de verleidelijke single mannen voor het nieuwe seizoen van Hotel Römantiek al te zien, dus laat VIER ons ook niet langer in spanning over wanneer we deze mannen in actie kunnen zien. Het nieuwe seizoen van Hotel Römantiek begint al binnen twee weken.

30 januari

Duid woensdag 30 januari aan in je agenda of programmeer je digibox alvast, want dan krijg je de eerste aflevering van het derde seizoen van Hotel Römantiek te zien. In het warme programma gaan vrijgezellen op leeftijd samen op een onvergetelijke reis. Daar worden ze, met de bevallige hulp van Cupido’s van dienst Otto-Jan Ham, Sven De Leijer en Frances Lefebure, op verschillende uitstapjes en dates gestuurd om zo de liefde van hun leven te vinden.

De vorige seizoenen van het programma bewezen al dat het werkt want Jos en Rosa uit het eerste seizoen zijn ondertussen getrouwd en uit het tweede seizoen kwamen twee koppels voort: Mieke en Jan en Marc en Maria. Dit jaar zullen er wel minder singles te zien zijn, maar dat zal het misschien makkelijker maken om de ware te vinden. In de eerste teaser van het nieuwe seizoen zagen we namelijk maar acht mannen, dus zullen daar vermoedelijk nog eens acht dames bijkomen en zal het gezelschap met zestien in totaal zijn. In de vorige seizoenen waren dat er telkens een pak meer: 34 in het eerste seizoen en 28 in seizoen 2.

Gesponsorde artikelen