‘How I Met Your Father’ seizoen 2 vanaf volgende maand te zien op Disney+

Het tweede seizoen van How I Met Your Father, de spin-off van How I Met Your Mother, komt eraan. De reeks is al een tijdje te zien op de Amerikaanse streamingdienst Hulu, maar heeft nu ook eindelijk een Belgische releasedatum. Vanaf 19 april zijn de afleveringen te zien op Disney+. De reacties op de reeks blijven ondertussen verdeeld.

Binnenkort krijgen de fans van How I Met Your Father eindelijk het tweede seizoen te zien. Disney+ maakte namelijk bekend dat de nieuwe afleveringen vanaf 19 april te zien zullen zijn op de streamingdienst. Daarin keert actrice Hilary Duff terug als Sophie en zullen ook oude bekenden hun opwachting maken.

How I Met Your Father

De originele serie How I Met Your Mother was van 2005 tot 2014 één van de populairste sitcoms van dat moment. Daarin zagen kijkers hoe Ted Mosby (Josh Radnor) aan zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder ontmoette. Vervolgens gaat het verhaal terug in de tijd en zien we Teds volledige zoektocht, zijn hechte vriendengroep en het leven dat hij leidde in New York. Dat is ook in deze sequel How I Met Your Father het geval, al is de invalshoek iets meer aangepast aan deze tijd.

How I Met Your Father speelt zich, net als zijn voorganger, af in New York. De oudere Sophie (Kim Cattrall) vertelt haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen en daarna zien we ook hoe heel dat verhaal precies verlopen is door de ogen van een jongere Sophie (Hilary Duff). In HIMYF wordt Sophie omringd door een vriendengroep die bestaat uit Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran) en Jesse (Chris Lowell).

Tweede seizoen

Ondanks de wisselvallige reacties, de reeks haalt slechts een score van 38 procent op Rotten Tomatoes, krijgt de reeks toch een vervolg. Daarin gaat het verhaal van Sophie en haar vriendengroep gewoon verder, maar staan er ook enkele verrassingen klaar.

De reeks is in de Verenigde Staten ondertussen al enkele afleveringen ver en daarbij is al één heel grote verrassing opgedoken. Zo was acteur Neil Patrick Harris enkele weken geleden opnieuw te zien als Barney Stinson. Het personage zou ook later in het seizoen nog terugkeren. Of ook andere personages als Marshall of Lily nog zullen opduiken, valt af te wachten.

Bekijk de trailer van How I Met Your Father seizoen 2 hier:

How I Met Your Father seizoen 2 is vanaf 19 april te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...