Huh? Zijn crocs nu plots hip? Modellen dragen de schoenen zelfs op de catwalk

Huh? Zijn crocs nu plots hip? Modellen dragen de schoenen zelfs op de catwalk

Blijkbaar moet je je niet meer schamen om rond te lopen met Crocs. Zelfs modellen van het modemerk Balenciaga dragen de smaakloze schoenen op de catwalk. We moeten toch wel toegeven dat we verward zijn: zijn de schoenen nu echt trendy? Hoe dan ook, het Spaanse merk brengt de schoenen in limited edition uit en met een kleine aanpassing. 

Na de eigen versie van de Ikea-tas komt Balenciaga opnieuw af met een vernieuwend idee. Op de catwalk in Parijs toonde het merk haar collectie voor de lente en zomer van 2018. De modellen droegen leuke outfits van het Spaanse modehuis en wij zijn helemaal verkocht. Maar opeens zien we toch iets apart aan de voeten van enkele modellen: Crocs met een plateau van 10 centimeter.

Is de wereld klaar om dagelijks Crocs te zien en te dragen?

Limited edition

Balenciaga zou zichzelf niet zijn als ze geen unieke touch toevoegen aan bepaalde items. Zo brengen ze een eigen versie van Crocs uit met een zool van 10 cm. De schoenen kan je ook nog eens versieren met Jibbitz. Dat zijn schoenjuwelen die je in de gaten van de Crocs kan steken om ze een beetje op te fleuren.

De plateauschoenen, die bestaan uit schuim, zijn in beperkte voorraad. De trendy schoenen worden enkel verkocht in de winkels en webshop van het merk. Balenciaga zal de schoenen verkopen onder de naam ‘Foam’, in het Nederlands betekent dat schuim.

Als je altijd al een stiekeme fan bent geweest van Crocs, dan is nu het moment om ze uit de kast te halen.

Interesse?

Getty

Bekijk ze maar eens van dichtbij:

Getty

Gesponsorde artikelen