‘I Am Groot’: Tweede seizoen Disney+-reeks krijgt trailer

Disney+ komt volgende maand met een nieuwe Marvelreeks. Het gaat om het tweede seizoen van de animatiereeks I Am Groot. Die geplande reeks nieuwe kortfilms kreeg zojuist een eerste trailer.

Het was zondag National Tree Day in de Verenigde Staten. Een ideaal moment dus om de eerste trailer te delen van het tweede seizoen van I Am Groot. Dat kan je namelijk binnen exact één maand bekijken op Disney+.

I Am Groot is niet te vergelijken met de andere Marvelseries, zoals recent nog Secret Invasion, op Disney+. In de eerste plaats is het namelijk een animatieserie. Daarnaast gaat het om losstaande kortfilms die telkens maar 5 à 6 minuten duren. Zowel het eerste seizoen, dat ongeveer een jaar geleden uitkwam, als het geplande tweede seizoen bestaan uit 5 zo’n kortfilms.

Baby Groot

De hoofdrolspeler in I Am Groot is uiteraard Baby Groot, de gekende boom uit de Guardians of the Galaxy-franchise. Ook in deze animatiekortfilms is het Vin Diesel die de stem van Groot verzorgt, al is het vocabularium van het personage uiteraard beperkt. De reeks volgt een jonge Baby Groot tijdens verschillende avonturen in het heelal.

In het eerste seizoen was er ook plaats voor Rocket, met de stem van Bradley Cooper. Of dat ook in het tweede seizoen het geval zal zijn, is niet bekend. In de trailer zien we alleszins geen andere personages. De reeks is opnieuw van de hand van Kirsten Lepore, die recent ook werkte aan Marcel the Shell with Shoes On en Everything Everywhere All At Once.

Bekijk hier de trailer van I Am Groot seizoen 2:

I Am Groot seizoen 2 verschijnt op woensdag 6 september op Disney+.

Meer
Lees meer...