Ian Thomas dropt voor het eerst in lange tijd nieuwe muziek … en die is verrassend goed

Ian Thomas dropt voor het eerst in lange tijd nieuwe muziek … en die is verrassend goed

Vorig jaar nam hij nog deel aan ‘Liefde voor Muziek’, maar sindsdien was het opvallend stil rond Ian Thomas. De voorbije dagen kwam hij echter met nieuwe muziek … en die is echt verrassend goed. Vooral z’n tweede song, ‘Molly’, heeft een heel Amerikaanse (en dus internationale) vibe en heeft zeker potentie om een grote hit te worden.

Met eerst ‘Go Wild’ en afgelopen week nog ‘Molly’ brengt de Vlaamse zanger, die ondertussen emigreerde naar de VS, voor het eerst sinds 2016 nog eens nieuwe muziek uit (bekijk de videoclips onderaan). Waar ‘Go Wild’ klinkt als de zoveelste poging tot een zomerhit, en dus een beetje te vlak uitvalt, zou ‘Molly’ wel eens een enorme hit kunnen gaan worden.

Het is duidelijk waarom Ian Thomas de trip richting de VS heeft gemaakt, nu al drie jaar geleden. ‘Molly’ zou zomaar een single van Drake of Justin Bieber, met wie Thomas vaak wordt vergeleken, kunnen zijn. De nieuwste van Ian Thomas voelt echt heel professioneel en Amerikaans aan, en dat is uiteraard een compliment. Al komt er misschien iets te veel auto-tune aan te pas (je herkent z’n stem zo bijvoorbeeld amper), toch hebben wij ‘Molly’ al een heel tijdje op repeat staan. “Molly, Molly in my zone / Tell me what you want, I’ll do my thing / I’ll take control!”

Ian Thomas – ‘Go Wild’

Ian Thomas – ‘Molly’

Gesponsorde artikelen