Iedereen die graag op reis gaat, kan deze 11 dingen gebruiken

Iedereen die graag op reis gaat, kan deze 11 dingen gebruiken

Ga jij graag op reis? Deze 11 dingen moeten zeker in jouw valies zitten voor je volgende avontuur! Want reizen moet toch leuk blijven? En waarom moeilijk doen als makkelijk ook kan? Ontdek hier hoe jij reizen nóg leuker kan maken:

1. Reisadapter met USB

radbag.be

Deze adapter is the holy grail voor zij die graag reizen. Er is niets hatelijker dan aankomen op je bestemming en dan beseffen dat je oplader niet in het stopcontact past. Met dit gadget zal dat niet meer gebeuren. En er is zelfs een aparte aansluiting voor je USB!

2. Reisklok

bol.com

Ook op reis moet je soms vroeg opstaan. Met dit klokje hoef je niet telkens het alarm van je gsm op te zetten. Geen paniek dus als het stopcontact te ver van je bed is. Zet deze klok naast je bed en je kan nog even rustig blijven liggen.

3. Reiskussen

bol.com

Slaap altijd en overal comfortabel met een kwaliteitsvol reiskussen. Geen stijve nek, awkward momentjes met de schouder van je buur of slapeloze nachten meer!

4. Vacuüm opbergzakken

bol.com

Vacuüm opbergzakken zijn een echt godsgeschenk. Als je met deze bad boys nog steeds je valies niet dicht krijgt, zou ik toch overwegen om je kleerkast wat uit te dunnen!

5. Digitale bagageweegschaal

coolgift.com

Je kent het wel: het gênante moment wanneer je probeert in te checken, maar je valies onverwacht 3kg te veel weegt! Dankzij deze weegschaal hoef je nooit meer in het midden van de luchthaven de helft van je bagage in je rugzak te proppen. Hij is trouwens zéér licht, dus je verliest er geen kostbare kilo’s mee.

6. Herbruikbare drinkfles

bol.com

Een herbruikbare drinkfles is iets dat iedereen nodig heeft. Het is niet enkel goed voor het milieu, maar het is ook nog eens superhandig. Zo’n fles is veel steviger dan een plastieken flesje én je spaart op termijn wat geld uit door niet steeds nieuwe flessen te moeten kopen.

7. Opvouwbaar bestek

gadgethouse.be

Deze bestekset is ideaal voor momenten waarop je onverwacht honger krijgt. Of je nu in een bos zit en moet overleven op zelfgevangen vis of een wafeltje wil eten in het centrum van Brussel, met dit bestek gaat het allemaal. Het zal niet breken zoals plastieken bestek én is beter voor het milieu!

8. Pleisters

bol.com

Dit item is misschien niet meteen het leukste in de lijst, maar het is en blijft wel noodzakelijk. Na het lange wandelen of tijdens het beklimmen van een rots gebeurt het wel eens dat je een pleister nodig hebt. Je kan ze ook gebruiken om iets tijdelijk te herstellen natuurlijk. Deze pleisters zijn trouwens waterbestendig, wat ze nóg cooler maakt!

9. Tote bags

bol.com

Het is altijd handig om een extra zakje mee te hebben. Plastieken zakjes zijn ook een optie, maar deze totes zijn echt wel veel cooler! Je kunt ze volledig personaliseren én ze zijn milieuvriendelijk. En ze zijn bovendien ook heel compact op te rollen zodat ze niet te veel plaats innemen.

10. Ducttape

bol.com

Op reis of niet, ducttape is iets dat je altijd zou moeten bijhebben. Het kan voor zo veel verschillende dingen gebruikt worden, het is als het ware een wondermiddeltje.

11. Zap-It

ditverzinjeniet.be

Muggen: ze zijn de grootste vijand van een ervaren reiziger. Want je wil je vakantie toch niet al krabbend doorbrengen? Zap-It is een klein apparaatje dat je helpt om jeukende muggenbeten te bestrijden. Je kan het tot 1.000 keer gebruiken. Dat zijn veel muggenbeten! En dat allemaal zonder batterij. Het werkt trouwens ook voor bijvoorbeeld wespen en kwallen.

Zijn er nog van die dingen die élke avonturier bij zich moet hebben? Laat het ons weten!

Gesponsorde artikelen