Iedereen is verdacht in nagelnieuwe trailer ’13 Reasons Why’

Het volgende seizoen van 13 Reasons Why staat binnenkort op je Netflix, maar voor de release krijgen we nog een trailer op ons bord. In de eerste trailer kregen we al een onverwacht dilemma voorgeschoteld: er is namelijk iemand gestorven en we zoeken nu een dader. Opgelet: spoilers.

Thirteen Reasons Why is terug. Eind augustus weten we hoe Clay al dan niet ervoor zorgt dat de dramatische gebeurtenissen op het einde van seizoen twee tot ontplooiing komen. Maar er is meer drama op komst: zoals je in de eerste trailer kon zien, valt er in seizoen drie een dode. Of hij het verdient heeft, laten we in het midden, maar Bryce Walker is alleszins dood.

Lees hier alles over de eerste bloedstollende trailer van seizoen 3.

Bryce Walker is dood

Het moordwapen en de methode zijn duidelijk: iemand heeft de verkrachter van Hannah doodgeschoten. Maar verdachten zijn er helaas meer dan genoeg: heel wat studenten op Liberty High hadden een eitje te pellen met Bryce.

De zelfmoordscène is uit 13 Reasons Why gehaald. Dit is waarom.

Maar moord blijft moord en dus moet er een moordenaar gevonden worden. De ouders van Bryce zoeken wie hun kind heeft gedood en de politie vraagt hulp van de studenten. Zij zijn er zich echter van bewust dat één van hen wellicht de dader is en dat ook hun eigen geheimen dan sowieso komen bovendrijven.

Clay Jensen

Dan is er natuurlijk nog Clay Jensen. Naar goede gewoonte weet Jensen meer dan goed is voor hem en wordt hij duidelijk, dat mag uit de beelden blijken, gewrongen tussen zeggen wat hij weet en weten wat goed voor hem is. Misschien zijn er dertien goede redenen om Bryce te doden. Misschien is Clay één van hen.

Het derde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 23 augustus integraal te bekijken op Netflix.

Gesponsorde artikelen