Iedereen vraagt zich weer af waarom Gilles De Coster in ‘De Mol’ zo traag typt … en daar is een reden voor!

Het spannendste moment van iedere aflevering van ‘De Mol’ op VIER is zonder twijfel de eliminatie op het einde. Veel kijkers kunnen die spanning duidelijk niet aan en daar zit Gilles De Coster voor iets tussen. De presentator typt volgens veel kijkers de namen van de kandidaten veel te traag. Nochtans kan Gilles De Coster wel snel typen … hij bouwt gewoon graag de spanning nog wat op.

In De Mol blijven nog zeven kandidaten over nadat hoofdverdachte Jeffrey tot ieders verbazing het VIER-programma moest verlaten. De overlevers zijn zo weer iets dichter bij de finale, maar beseffen ook dat de kans op een rood scherm iedere week groter wordt.

Waarom typt Gilles De Coster zo traag?

De eliminatie blijft dan ook een van de hardste onderdelen van het programma. Als Gilles De Coster beslist om de naam van een kandidaat in te typen, weet die dat het avontuur in Mexico er voor hem of haar iets later kan opzitten.

Alsof de spanning nog niet hoog genoeg is, typt presentator Gilles De Coster de namen van de kandidaten altijd heel traag in. Op sociale media vragen enkele ongeduldige kijkers zich af waarom er niet sneller getypt wordt.

Genieten van de opgebouwde spanning

Diezelfde vraag was vorig jaar ook vaak te horen en dat was Gilles blijkbaar niet ontgaan. Na dat seizoen reageerde hij dan ook op de Facebookpagina ‘Wie is de Mol?’. “Wist je dat ik helemaal niet zo traag typ als iedereen lijkt te denken?”, schreef hij toen. Het hoort volgens de presentator gewoon bij de spanning van een eliminatieronde … en eigenlijk kunnen we hem alleen maar gelijk geven en genieten we stiekem ook van de opgebouwde climax.
Meer
Lees meer...