Iets voor jou? Dit meubelmerk lanceert bed voor de hele familie en het internet gaat wild

Iets voor jou? Dit meubelmerk lanceert bed voor de hele familie en het internet gaat wild

Er is echt niets beter dan langer in je bed blijven liggen, vooral als het lekker knus ligt. Wat als je zo’n gigantisch bed hebt, waar je echt niet uit wil? The Ace Collection brengt een bed op de markt van meer dan 3 meter breed. Ideaal voor wie ruimte nodig heeft of gewoon veel snacks wil meenemen naar bed. 

Tijd om langer te genieten van je bed op een zondagochtend. The Ace Collection heeft een gigantisch bed op de markt gebracht. Het idee is om met de hele familie in één bed te kunnen slapen. Maar wij denken vooral aan extra ruimte voor jezelf, wat ademruimte van je partner en extra plek voor je snacks.

Zeesterhouding

Het bed van The Ace Collection zorgt er zeker voor dat je langer wil blijven liggen. Dit bed is groot en verzekert je comfort. Het is 3,65 meter breed en 2,03 meter lang, maar zo’n grootte komt wel met een hoog prijskaartje. Voor zo’n 2.315 euro kan je dit superbed in huis halen en gaan slapen in zeesterhouding. Maar uiteindelijk kosten bedden altijd wat meer en is het wel een investering, niet?

Genieten maar!

Gesponsorde artikelen