IJs met ‘chicken nuggets’-smaak? Het internet gaat helemaal los

IJs met ‘chicken nuggets’-smaak? Het internet gaat helemaal los

Een ijssalon in Ierland komt met een heel nieuwe trend: na koekjesdeeg, smurfensnoepjes en andere vreemde toevoegingen, komen zij met ijs met ‘chicken nuggets’ af. Dat je op beide apart verzot bent, daar kunnen we je zeker in meevolgen, maar tezamen? Daar stelt het internet toch zijn vragen bij. 

Een ijsje na het eten van chicken nuggets? Geen probleem, een ijsje voor het eten van chicken nuggets is misschien wat vreemd maar nog altijd even lekker. Maar een ijsje met chicken nuggets erin? Daar hadden we nog nooit van gehoord en we vragen ons af of dat wel zo lekker is. Een Iers ijsssalon dacht hier in elk geval anders over toen ze de smaak op hun kaart zette, publiciteit heeft het ijssalon er zeker mee gehad.

Hier zie je hoe het ijs wordt gemaakt:

Chicken nuggets in McFlurry deppen

Tiernan O’Connor, eigenaar van het Ierse ijssalon XXI die het ijsje uitvond, vertelde aan de lifestylewebsite Twisted: “Waarom niet iedereens favoriet van McDonald’s omtoveren in een ijsje?” Hij ging nog verder: “We hebben gezien dat mensen hun chicken nuggets in een McFlurry dompelden, dus besloten we er zelf een ijsje van te maken.” Het recept kreeg verschillende tegenstrijdige reacties op sociale media. Iets wat O’Connor terugzag bij zijn eigen team: “Toen mijn team het voor de eerste keer proefde, kreeg ik zeer gemengde reacties, sommigen vonden het erg leuk en anderen waren er echt geen fan van.”

Zo vreemd is het concept blijkbaar niet:

Met extra BBQ-saus

Het internet ging helemaal wild na het zien van de video. Iemand reageerde op Instagram: “Mijn chicken nuggets, hoe durf je ze zo te verzieken”. Terwijl iemand anders dan weer ironisch opmerkte of er iemand daar eigenlijk naar had gevraagd. Nog een twiterraar maakte de suggestie voor er BBQ-saus bij te doen, hoewel zelfs dat voor het experimentele ijssalon wel eens te ver zou gaan.

Hier zie je de Tweet:

Gesponsorde artikelen