‘Ik Swipe Je’: Robin heeft meteen succes tijdens zijn eerste date

Op VTM 2 gaat vanavond een nieuw datingprogramma van start. In Ik Swipe Je worden single duo’s gevolgd die in het buitenland met de hulp van datingapps aan het daten slaan. In de eerste aflevering krijgen we alvast te zien hoe dat voor Robin meteen op een succes uitdraait.

Wie al eens Tinder, Bumble of Grindr heeft geopend in het buitenland weet dat hij, zij of die zich aan een groot avontuur waagt. VTM 2 zal dat avontuur volgen bij zes duo’s van single bestfriends.

Single vrienden in het buitenland

De goede vrienden wagen zich in het buitenland namelijk allemaal aan online daten. De eerste vraag daarbij is uiteraard: wat zoeken ze? Bij sommigen gaat dat om allesverslindende liefde, bij anderen om een one-night-stand. Daarnaast hebben alle deelnemers in Ik Swipe Je uiteraard ook hun type en hun voorkeur op het vlak van uiterlijk en innerlijk.

Hoewel daten, zeker online en in het buitenland, vaak spannend en leuk is, brengt het uiteraard ook regelmatig de nodige problemen en onzekerheden met zich mee. Komen er vlinders bij? Hoe valt een date mee of tegen in het echt? En wat als iemand ineens niet meer reageert? 

Robin en Charlotte

In de eerste aflevering van Ik Swipe Je krijgen we de vrienden Robin en Charlotte te zien. Zij zijn samen op reis in Lissabon en hopen onder de Portugese zon een leuke date hebben. Voor Robin blijkt dat alvast het geval te zijn. De muzikant is op zoek naar een nieuwe muze en lijkt die misschien gevonden te hebben bij Valerie. Zij geeft hem alvast zijn nummer. Komt er snel een nieuwe date?

Bekijk hier een preview van Ik Swipe Je:

Ik Swipe Je is vanaf donderdag 22 juni om 21.40 te zien op VTM 2.
Meer
Lees meer...