Left Right
scrollTop top

IKEA laat tientallen mensen in z’n winkel slapen na zwaar ongeval op snelweg


IKEA laat tientallen mensen in z’n winkel slapen na zwaar ongeval op snelweg

IKEA heeft ervoor gezorgd dat een dramatische avond op de Engelse snelwegen veranderde in een unieke ervaring voor enkele gestrande reizigers. Na een ongeval, waarbij de snelweg werd afgesloten, moesten verschillende chauffeurs de nacht doorbrengen in de wagen, maar de nabije IKEA had nu toevallig nog wat bedden staan. 

Stel je voor: midden in de nacht rij je nog het laatste stuk naar huis, maar de wagens voor je hebben een ongeval. De volledige autosnelweg is geblokkeerd en omdraaien kan niet. De politie raadt aan om in de wagen te slapen. Da’s exact hoe de nacht van een paar honderd mensen op de M25 in Groot-Brittannië eruitzag. Twee vrachtwagens waren op elkaar gebotst en de snelweg was volledig dicht.

(Hier zijn 25 dingen die je sowieso zegt als je naar de IKEA gaat.)

In de auto slapen

De mensen achter de vrachtwagens mochten niet terugkeren. Het advies van de politie: in de auto slapen. Gelukkig hoorden de verantwoordelijken voor IKEA Thurrock, niet ver van het ongeval, van het probleem.

En ja hoor: iedereen werd uitgenodigd in de IKEA. Wie kleine kinderen bij had, mocht in de kinderspeeltuin. Enkele andere gelukkigen mochten in een toonzaalbed overnachten.

17 simpele hacks waarmee je je goedkope IKEA-spullen omtovert in designmeubels

Toonzaalslaapkamers

Dat wil natuurlijk zeggen dat er nog steeds enkele honderden mensen in hun wagen moesten blijven, maar voor de gelukkigen werd het een onvergetelijke ervaring! De IKEA in Thurrock sluit normaal om 10 uur, maar wie in de file stond, mocht minstens nog een uurtje langer blijven, tenzij ze een bed vonden. Uiteraard is het niet de beste nacht geweest, maar hé, geef toe, jij hebt ook al eens zo’n bed willen uittesten.

Bijna even cool als die keer dat je verstoppertje kon gaan spelen in IKEA.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443
Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown Icon
12:50

Duitsland plaatst Alpengebied in lockdown

Duitsland heeft Berchtesgadener Land, een regio in Beieren, in lockdown geplaatst. In de regio werden er de afgelopen week 272,8 nieuwe besmettingen per 100.000...