IKEA verkoopt nu ook zelfbouwpaketten van chocolade paashazen

IKEA verkoopt nu ook zelfbouwpaketten van chocolade paashazen

IKEA haalt alles uit de kast om haar klanten tevreden te stellen: naast de balletjes en de meubels kan je er nu ook je paassnoep kopen. En als je een boost in je zelfvertrouwen nodig hebt, maar je bent niet handig, dan krijg je die er gratis bij. Want er is nu de diy-paashaas, in chocolade natuurlijk. 

Wie een IKEA-meubel in elkaar steekt krijgt op voorhand Zweedse balletjes en nadien chocolade om zichzelf te feliciteren: dat zijn levenswijsheden waar wij achter staan. Om onze innerlijke doehetzelvers te stimuleren, en ook omdat ze best een goed gevoel voor humor hebben bij IKEA, komt de Zweedse meubelmaker nu met een chocolade paashaas.

25 dingen die je sowieso zegt als je in de IKEA rondloopt.

IKEA-paashaas

Niets bijzonders, zou je denken, alleen is dit een IKEA-paashaas. Je raadt het al: je moet het konijntje eerst nog zelf in elkaar steken voor je ‘m kan opeten. Hoewel, als dat niet lukt kan je er in de privacy van je eigen huis natuurlijk voor kiezen om de stukken van het zelfbouwpakket apart op te eten, no judging.

15 redenen waarom we de IKEA een zalige winkel vinden.

Zit je al in de auto onderweg naar de dichtstbijzijnde IKEA? De VÄRKÄNSLA is gemaakt uit drie stukjes melkchocolade en hij bestaat uit drie stukken. Je hoeft er geen chocolade boormachine, chocolade schroevendraaier of hamer voor hebben: gewoon in elkaar steken zou voldoende moeten zijn.

17 lifehacks om je goedkope IKEA-meubelen om te toveren in ware pareltjes.

Flatpack

En het beste stuk: hij kost maar 3,5 euro. Dus zélfs als je traditioneel toch ruziemaakt met je wederhelft over IKEA-meubels in elkaar steken, kan je dat oplossen. We bedoelen: koop er gewoon twee, voor die prijs moet je het ook niet laten. Sowieso het leukste paashaasje ooit (en het leukste flatpack).

IKEA

Gesponsorde artikelen