Ikea verrast met nieuwe collectie: accessoires én zelfs meubels voor jouw hond of kat!

Ikea verrast met nieuwe collectie: accessoires én zelfs meubels voor jouw hond of kat!

Als je naar Ikea gaat voor enkele borden kom je meestal buiten met wat onderleggers, enkele nieuwe kussens en zelfs gordijnen. Binnenkort zal je waarschijnlijk ook naar buiten komen met een hangmat voor je huisdier. 

Meubelgigant Ikea zal binnenkort ook je huisdieren gelukkig maken. De keten heeft besloten om ook goedkope meubels en accessoires te verkopen voor huisdieren. Ze gaan de meubels eerst in oktober testen in Frankrijk maar het zal waarschijnlijk niet lang meer duren voor ze ook bij ons worden verkocht.

Volgens de directeur van Ikea zijn katten en honden volwaardige leden van de familie. En wat moet je dan doen? Hun kamer inkleden uiteraard …

Frankrijk eerst

De nieuwe productlijn zal eerst worden getest in vier landen: de Verenigde Staten, Canada, Japan en Frankrijk. Een reden te meer om even over de grens te gaan …

Er wordt een nieuwe collectie verkocht die zou moeten voldoen aan de basisbehoeften van de dieren. Een kom om uit te eten, een mand om in te slapen, … Kortom, Ikea zal zorgen voor nuttige producten voor je huisdier.

Volgens de directeur zullen ze concurrerende prijzen opstellen zodat baasjes sneller geneigd zijn om naar Ikea te komen. Een kom zal bijvoorbeeld tussen 0,79 euro en 5,99 euro kosten.

Wanneer de collectie in België wordt gelanceerd, is nog onbekend.

iStock

Gesponsorde artikelen