Imad, Zoran, Jonna en Kevin uit ‘Love Island’ lanceren eerste single met verwijzingen naar programma

Het meest recente seizoen van Love Island mag dan misschien niet zo succesvol geweest zijn in het vormen van relaties, dat wil niet zeggen dat er niets is voortgekomen uit het programma. Meerdere voormalige deelnemers zien elkaar nog steeds regelmatig en dat heeft nu ook tot een single geleid. Zoran, Imad en de broers Kevin en Jonna hebben namelijk een nummer opgenomen.

Van de finalisten van het meest recente seizoen van Love Island zijn op dit moment enkel nog Kengi en Kimmy samen. Veel andere kandidaten zijn daarentegen wel goede vrienden geworden. Dat is ook het geval bij Jonna, Kevin, Zoran en Imad. Zij hebben nu ook samen een nummer gedropt.

“Kakoe kakoe. Geen stress”

“Alles is eigenlijk begonnen vanuit een grappig, maar bizar tafereel op Love Island zelf. Imad moest in de villa vaak naar het toilet gaan. Soms vijf tot zes keer per dag. De wc’s stonden boven allemaal in een gedeelde badkamer. Op een gegeven moment was ik mijn tanden aan het poetsen, terwijl Imad op het toilet zat. Een beetje een rare situatie, waarop hij spontaan zei: ‘Jonna, kakoe kakoe. Geen stress’. Dat klonk best wel funny, en we zijn dat zinnetje daarna altijd blijven herhalen op een zingende manier”, legt Jonna uit in Het Nieuwsblad.

Wat begon als een grap was al snel iets wat niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen en zelfs leden van de productie zongen. Het zinnetje bleef ook na Love Island plakken en dus besloten de vier vrienden de studio in te duiken. Daarbij konden ze rekenen op de expertise van Zoran, die dj en producer is. Al snel schreven ze samen de rest van de tekst, met heel wat verwijzingen naar hun verblijf in de villa, en niet veel later was Geen Stress een feit.

Luister hier naar Geen Stress van Zoran, Jonna, Kevin en Imad:

Meer
Lees meer...