In deze nieuwe video over Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’ beoordelen bandleden de acteurs

In deze nieuwe video over Queen-film ‘Bohemian Rhapsody’ beoordelen bandleden de acteurs

Er is een nieuwe behind-the-scenes-video uit van ‘Bohemian Rhapsody’, de film over de band Queen die op woensdag 24 oktober in première gaat. De cast kreeg zelfs tips van Brian May en Roger Taylor, twee echte leden van de band.

Bohemian Rhapsody komt volgende week woensdag uit. De film vertelt het verhaal van Queen-zanger Freddie Mercury, de spectaculaire carrière van de band en het legendarisch concert van Queen op het Live Aid festival in 1985.

In een nieuw filmpje vertelt acteur Rami Malek nu dat hij veel druk voelde om Freddie Mercury te vertolken.

Ontzag van Brian May

Gwilym Lee (Brian May) en Ben Hardy (Roger Taylor) hebben het dan weer over hoe ze in contact kwamen met de Queen-iconen voor de opnames. “Ik heb vroeger wel een beetje gitaar gespeeld, maar niet op dit niveau”, geeft Lee toe. We zien ook May uitleggen hoe hij gitaarles gaf aan Lee: “Als ik nu naar de beelden kijk, geloof ik echt dat ik mezelf zie.”

Precies ‘den echte’

Ook Rami Malek wordt bewierookt omwille van zijn acteerprestaties. “Hij leek zo hard op Freddie dat ik denk dat hij veel van zijn eigenaardigheden overgenomen heeft”, zegt Lucy Boynton die zijn vriendin speelt in de film. “Toen we aan het relaxen waren, realiseerde ik me dat hij zich niet meer anders kan gedragen. Achteraf bekeken denk ik ‘hoe kon dat gebeuren’?”

Gesponsorde artikelen