Left Right
scrollTop top

In dit nieuwe hotel open je de kamerdeur met je handpalm


© Copyright: Raf Michiels

In Antwerpen kan je nu op een totaal nieuwe manier op hotel gaan. Inchecken aan de balie van je hotel? Nope, bij A-STAY kan je gewoon je identiteitskaart en handpalm scannen en je bent good to go. Klinkt geweldig, toch? En dat is nog niet alles.

A-STAY is een hotel met de allernieuwste, moderne technologische snufjes. Niet alleen inchecken doe je met je identiteitskaart en handpalm, ook je kamerdeur open je eenvoudig door je hand voor een scanner te houden. Via de app of de smart-tv kan je bovendien je volledige kamer bedienen. Alle lichten doven zonder vanonder je warme deken te komen? Makkelijk, met een druk op de knop van de afstandsbediening of je smartphone.

Copyright: Aldine Reininck & Sjors Swierstra

Niet enkel je eigen hotelkamer is een warme cocon, ook de rest van het hotel geeft je een huiselijk gevoel. Je vindt er een goedgevulde bar met drank en eten zoveel als je wil, op elk moment van de dag én nacht. Bovendien kan je gezellig rondhangen of werken in de ‘playground’. Zin in wat lectuur? Dan neem je toch gewoon een boek uit de collectie in de overvolle boekenkast. En ook buiten kan je rustig chillen. In de trendy stadstuin met een  prachtige muurschildering vind je voldoende zeteltjes en banken om tot rust te komen.

Working on that body

Voor de meer actieve mensen die na het citytrippen in Antwerpen nog energie over hebben, is er een fitness met alles erop en eraan. Breng je sportschoenen en je meest sportieve outfit mee en hit the gym voor een stevige work-out.

Vier waarden voor een geweldig verblijf

Bij A-STAY staan vier kernwaarden centraal voor jouw perfecte overnachting in Antwerpen. Ze willen allereerst fair zijn, zowel in hun prijskaartje als in hun houding naar het milieu. Het hotel probeert haar impact op de natuur zoveel mogelijk te beperken. Zo is de stoelbekleding gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, heeft al het schoonmaakmateriaal een eco-label en worden gasten aangemoedigd hun afval correct te recycleren. Ook de prijs voor één nacht is zeer fair. De kamerprijs start vanaf 59 euro voor een nachtje in dit hippe hotel in het hart van een bruisende stad. Daarnaast is het hotel flexibel en past het zich aan aan wat jij wil. Extra diensten tijdens je verblijf of aangepaste design en technologie features op je kamer? Jij kiest!

Dit unieke hotel is ook speciaal ontworpen om zoveel mogelijk met andere mensen in contact te komen. Het hotel barst natuurlijk van de technologie, maar echt menselijke interactie en speelsheid staan centraal in de ‘playground’, waar je gezelschapsspelletjes kan spelen of de meest diepzinnige gesprekken kan voeren.

Copyright: Aldine Reininck & Sjors Swierstra

A-STAY wordt zonder twijfel je favoriete uitvalsbasis om Antwerpen te verkennen. Niet ver van het centraal station heb je de stad in je handpalm. Of je nu komt voor een romantisch uitje, een zakelijke meeting of een avondje stappen met vrienden, bij A-STAY overnacht je zoals jij het wil.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396