In your face, J.Lo! Shakira zingt voor derde keer op WK-finale

In your face, J.Lo! Shakira zingt voor derde keer op WK-finale

De Colombiaanse zangeres Shakira zal op de finaleceremonie van het WK haar lied ‘La La La’ brengen. Dat heeft de Wereldvoetbalbond (FIFA) vandaag bevestigd op zijn website. Het is de derde keer dat Shakira met haar heupen mag schudden op de slotceremonie van het WK.

Shakira zal in het Maracana-stadion haar WK-lied La La La zingen op de finale van 13 juli.

De zangeres steunt met haar lied niet alleen de vele voetballers, maar ook het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat immers naar het wereldvoedselprogramma van de VN. Verder zullen ook Carlos Santana en Wyclef Jean verschijnen om er het officiële WK-lied Dar Un Jeito te zingen.

This time for Brasil

Shakira, die zelf een relatie heeft met voetballer Gerard Pique, is een grote voetbalfan. De zangeres is dan ook heel enthousiast over haar optreden op het WK. In de kwartfinales, zal haar thuisland Colombia het immers opnemen tegen Brazilië. 

Het is voor de Colombiaanse schone al de derde keer dat ze zingt op de finaleceremonie van het WK. Eerder trad ze al op in Zuid-Afrika (2010) en Duitsland (2006). 

Benieuwd of ze haar succes van 2010 kan herhalen. Toen scoorde Shakira een dikke hit met Waka Waka (This time for Africa). Het werd een van de meest verkochte WK-liedjes ooit.

EPA

Een ding is zeker, erger dan de openingsceremonie kan alvast niet:

daar was buiten de broek van Pitbull niets spannends aan.

SB Nation/ Via cdn3.vox-cdn.com

Zelfs diva J.Lo kon weinig indruk maken…

Youtube

…enkel haar niet zo gracieuze entree is ons bijgebleven.

Doet Shakira het beter? Hips don’t lie natuurlijk!

Gesponsorde artikelen