Indisch danswonder (8) doet hilarische moves over bij Ellen

Indisch danswonder (8) doet hilarische moves over bij Ellen

Amper 8 is hij, maar de mollige Akshat Singh blaast na de jury van India’s got talent nu ook Ellen Degeneres omver met zijn hilarische, nogal gewaagde dansmoves. 

“Ik doe mee aan India’s Got Talent om te bewijzen dat mollige mensen ook kunnen dansen”, vertelt hij in gebrekkig Engels tijdens zijn bezoekje aan de talkshow van Ellen Degeneres. Al gaan er aan zijn hilarische moves heel wat trainingsuurtjes vooraf: “Ik dans drie uur per dag, maar ik eet meer”, grapt hij, waarna hij nog een stapje verdergaat: “Als er geen ‘gas’ in de auto zit, hoe kan die dan rijden?”

Ik dans drie uur per dag, maar ik eet meer

Akshat is al tot in de halve finale van India’s Got Talent geraakt, en hij heeft veel kans om de talentenjacht te winnen. De jury is alvast laaiend enthousiast over zijn danspasjes: “Het is een streling voor het oog om hem te zien optreden”, aldus actrice en model Malaika Arora Khan. “Met zijn persoonlijkheid fleurt hij je hele dag op. Ik ben er zeker van dat hij ook een internationaal publiek kan bekoren.”

Al krijg Akshat ook heel wat kritiek vanuit India. Niet iedereen vindt zijn wilde en vaak zeer suggestieve dansmoves even gepast. Maar dat laat de jongeman niet aan zijn hartje komen.

Gesponsorde artikelen