Instagrammers opgelet: ‘garden eyebrows’ zijn een ding!

Instagrammers opgelet: ‘garden eyebrows’ zijn een ding!

De wenkbrauwen, ze worden het laatste jaar vaak besproken. Taylor R lanceert nu een trend die helemaal past bij de lente: ‘garden eyebrows’. En hoewel wij het een beetje bizar vinden, lijkt het toch een hype te worden …

We hebben de laatste tijd al heel bizarre wenkbrauwtrends zien passeren: van de ‘feather’-wenkbrauw tot de wenkbrauwhalo. Taylor, die ook de kerstwenkbrauwen lanceerde, is de vrouw achter deze hype. Op haar YouTube-kanaal legt ze uit dat ze nood had aan een beetje groen. Taylor leeft namelijk in HongKong, waar weinig natuur te vinden is.

Hoe maak je ‘garden eyebrows’?

Om de haren eruit te laten zien als echt gras, borstelt Taylor haar wenkbrauwen eerst met een wax of gel. Vervolgens kleurt ze ze groen met een liquid lipstick. Je kan ook gewoon een groene mascara of oogschaduw gebruiken.

Nadien kleeft ze met wimperlijm bloemetjes op en rond haar wenkbrauwen. Wil je een stapje verder gaan?Dan kan je ook vlinders of blaadjes toevoegen.

Trend

Hoewel de ‘garden eyebrows’ een beetje bizar lijken, zijn ze toch een echte hype geworden. Toegegeven, met het festivalseizoen in zicht, kan het wel leuk zijn!

En ook honden staan er goed mee!

Ga jij deze wenkbrauwtrend proberen?

Gesponsorde artikelen