iPhone 7-gebruikers trappen in YouTube-grap en boren hun toestel kapot op zoek naar koptelefoonaansluiting

iPhone 7-gebruikers trappen in YouTube-grap en boren hun toestel kapot op zoek naar koptelefoonaansluiting

Alsof de iPhone 7 nog niet duur genoeg is, boren sommige gebruikers hun peperduur toestel ook gewoon kapot. Uit naïviteit, want ze geloven een video die beweert een ‘verborgen koptelefoonpoort’ te vinden als ze in hun toestel drillen. En dat terwijl het dus om een grap gaat.

De koptelefoonaansluiting van de iPhone 7 en vooral het ontbreken daarvan, dat was één van de meest besproken onderwerpen bij de presentatie van het toestel. Veel fans willen nog steeds een 3,5mm jack, maar Apple verkoos dus om zonder verder te gaan.

YouTuber Taras Maksimuk kon het niet laten om er een grap over te maken. Op z’n YouTube-kanaal zien we dat hij ‘gespecialiseerd is in het kapotmaken van technologie voor jouw plezier.’ En dan zie je video’s met titels zoals: ‘wat gebeurt er als je de iPhone 7 in een microgolf stopt?’ En nu is er dus ook ‘de geheime tip om de verborgen koptelefoonpoort in je iPhone 7 te vinden.’ Die video kan je onderaan terugvinden, en hij gaat hard. Want in 11 dagen heeft hij al meer dan 12 miljoen views.

Onderaan de video staan tal van reacties met klachten zoals: “WTF??? Fuck you! My screen turned black the moment I started drilling and now I can’t even open it.” Sommigen laten zich dus effectief beetnemen. Niet doen dus. Gewoon, niet doen. Gebruik die boor voor iets anders.

Dit is de prank-video.

Gesponsorde artikelen