Iron Fist maakt Marvels Defenders compleet op 17 maart: bekijk de eerste veelbelovende trailer nu

Iron Fist maakt Marvels Defenders compleet op 17 maart: bekijk de eerste veelbelovende trailer nu

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist: dat zijn de vier Marvel-superheldenreeksen die Netflix enkele jaren geleden had aangekondigd. Drie van hen kennen we al en het is bijna tijd om het clubje compleet te maken. De eerste spectaculaire trailer van Iron Fist is geland, op 17 maart volgt de gehele reeks.

Miljardair Danny Rand (Finn Jones bekend van zijn rol als Ser Loras Tyrell in Game Of Thrones) is op zijn tiende samen met zijn ouders in een vliegtuig gestapt. Hij was de enige overlevende van een ongeluk en duikt na jaren vermist te zijn geweest weer op in New York. Hij eist zijn geboorterecht en familiebedrijf op. Daar is uiteraard niet iedereen even blij mee, want de huidige bazen willen hun speeltje behouden.

Al snel besluiten ze dan ook om de aanval in te zetten tegen Danny. Er duikt een oude vijand op en dan worden de krachten van Rand echt van belang. Danny is namelijk een levend wapen met perfecte beheersing van kung-fu en het vermogen om de immense kracht van de Iron Fist op te roepen.

Gesponsorde artikelen