Is Beyoncé opnieuw zwanger? Hierom denken fans van wel

Is Beyoncé opnieuw zwanger? Hierom denken fans van wel

Fans van Beyoncé zijn ervan overtuigd dat de zangeres opnieuw zwanger is. Ze baseren dit op foto’s en filmpjes van de zangeres op sociale media. Het zou het vierde kindje zijn voor Beyoncé en haar man Jay-Z, na Blue Ivy en de tweeling Sir en Rumi.

Beyoncé zou zwanger zijn van haar vierde kindje. Althans, dat is wat veel van haar fans geloven. De meest overtuigde fans van de zogenaamde Beyhive hebben een volledige theorie uitgedacht die voor hen duidelijk maakt dat Queen B en haar echtgenoot Jay-Z hun vierde kindje verwachten.

Baby vier op komst?

Beyoncé heeft ondertussen al drie kinderen samen met Jay-Z. In 2012 werd hun eerste dochter, Blue Ivy, geboren. Vorig jaar beviel Beyoncé van een tweeling, de jongen Sir en het meisje Rumi.

En nu zou baby nummer vier dus mogelijk op komst zijn. Beyoncé staat erom bekend om haar zwangerschappen te teasen op sociale media. Dus hebben de grootste fans van Beyoncé hun innerlijke Sherlock Holmes naar boven gehaald en hebben ze een paar ‘waterdichte’ bewijzen gevonden dat de vierde baby voor Beyoncé en Jay-Z onderweg is.

Bewijsstuk 1

De eerste bewijzen volgens de fans van Beyoncé zijn te vinden in beelden van recente optredens van de zangeres. Beyoncé is momenteel samen met Jay-Z bezig aan haar wereldtournee, On The Run II. Maar het is op haar optreden op het Amerikaanse festival Coachella dat fans iets opmerkten dat de geruchtenmolen op gang trapte. Fans konden namelijk vastleggen hoe Beyoncé zachtjes over haar onderbuik wrijft tijdens het zingen. Zoals een zwangere vrouw dat zou doen. Opvallend hierbij is dat Beyoncé op die manier haar eerste zwangerschap aankondigde. Op de MTV Video Music Awards van 2011 wreef Beyoncé na haar optreden over haar buik om zo duidelijk te maken dat ze in verwachting was van haar eerste kindje.

Andere fans menen ook al een klein buikje te bespeuren bij de zangeres. Al is dat ‘buikje’ zodanig klein dat het even goed gewoon een foodbaby na een grote maaltijd kan zijn. Maar voor de fans die hopen op de volgende Bey-by is het duidelijk: Beyoncé is zwanger!

Bewijsstuk 2

Het tweede en volgens de die hard believers doorslaggevende bewijsstuk is de nieuwste fotoreeks die Beyoncé op haar Instagramprofiel postte.

Op de foto’s is Beyoncé te zien op een looppiste met vier banen en poseert ze naast een grote rode vier. Het mag dus duidelijk zijn, Beyoncé wil dat de aandacht gevestigd is op het nummer vier. En laat de mogelijke nieuwe baby nu toevallig nummer vier zijn, na Blue Ivy, Sir en Rumi.

Is het toeval? Of kondigde Beyoncé met deze foto’s subtiel haar zwangerschap aan?

Tegenargument

Toch gelooft niet iedereen dat Queen B zwanger is van nummer vier. Zo postte de Amerikaanse zangeres onlangs nog een foto online waarop er een halfvol flesje bier naast haar stond. En Beyoncé zou toch niet zo’n onverantwoorde moeder zijn?

Wat denken jullie? Is Beyoncé opnieuw zwanger of niet?

Gesponsorde artikelen