Is de carrière gelanceerd? Bouba uit ‘De Mol’ nog heel de paasvakantie te horen op Studio Brussel

Is de carrière gelanceerd? Bouba uit ‘De Mol’ nog heel de paasvakantie te horen op Studio Brussel

Hoewel hij niet lang te zien was in De Mol, groeide Bouba toch uit tot een van de publiekslievelingen. En het zou ons niet verbazen indien we de amper 19-jarige student nog vaak gaan tegenkomen. Deze paasvakantie is hij alleszins iedere avond te horen op Studio Brussel.

Studio Brussel laat zich deze paasvakantie kapen door tien jongeren tussen 19 en 23 jaar die iedere avond van 22 uur tot 1 uur hun ding mogen doen tijdens Studio Dada, een project waarin de radiozender jonge talenten de kans geeft om zich te tonen.

De jongeren zijn bijna allemaal nobele onbekenden, maar Bouba, die eigenlijk Yanni Kalala heet, raakte natuurlijk wel bekend met zijn deelname aan De Mol. De sympathieke jongeling heeft ook ervaring met muziek want hij draait regelmatig als Dj Bouba Brooks. Op de afterparty na De Mol verzorgde hij trouwens ook de muziek.

Wat de tien jongeren precies gaan doen is niet helemaal duidelijk, maar een blik op hun Facebookpagina leert dat we ons aan heel wat dingen mogen verwachten. Je kan hen trouwens ook zelf uitdagen.

Gesponsorde artikelen