Is dit de eerste mannelijke verleider van ‘Temptation Island’?

Is dit de eerste mannelijke verleider van ‘Temptation Island’?

Eerder raakten er met Yana Daems en Billy Verhoeven al twee vrouwelijke verleidsters van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ bekend, maar nu meent Flair ook de eerste mannelijke verleider te hebben gevonden. Het zou gaan om Tijs Luyten. De twintiger verwijderde ondertussen zijn Instagramaccount. Een extra aanwijzing? 

Op de eerste trailer van het nieuwe seizoen van Temptation Island is het nog even wachten. VIJF zal die vrijgeven wanneer hun Facebookpagina de 145.000 likes bereikt. Dus blijft het ondertussen verder raden naar wie er in het VIJF-programma te zien zal zijn. Flair meent nu, nadat namen van twee vrouwelijke verleidster bekend raakten, ook te weten wie een van de mannelijke verleiders zal zijn.

Hij past perfect in het Temptation Island-plaatje

Volgens het magazine gaat het om Tijs Luyten, een vijventwintigjarige fitnesser uit Laakdal. Dat denken ze niet zomaar. Tijs verwijderde ondertussen zijn Instagramprofiel, maar voor zijn naam bekend raakte, postte de twintiger graag en veel foto’s op Instagram. Behalve tussen 7 september en 6 oktober. Toen was er een complete radiostilte op zijn sociale media. Dat was ook niet toevallig de periode waarin het nieuwe seizoen van Temptation Island werd opgenomen. Hij kondigde begin september op Facebook ook aan dat hij binnenkort “op vakantie” zou gaan.

Ook bij zijn terugkeer postte hij op Facebook een niet mis te verstane hint. “Effe hiejelemaal ontresst. Drie weken meneige kapot geamuseerd, off the radar gegaan”, schreef hij. “Tijseke komt na huis.” Tijs heeft twee grote passies: fitnessen en feesten. Hij past dan ook perfect in het Temptation Island-plaatje.

Yana en Billy

Eerder raakten ook al twee namen van vrouwelijke verleiders bekend. Yana Daems en Billy Verhoeven zullen al zeker deel uitmaken van de Temptation Island-bende. En die twee zijn ook geen onbekenden voor Tijs. De vrijgezel is op Facebook bevriend met beide dames en ze volgden elkaar ook op Instagram.

Gesponsorde artikelen