Is dit de meest gelukkige chauffeur? Dashcam filmt spectaculair ongeval

Is dit de meest gelukkige chauffeur? Dashcam filmt spectaculair ongeval

Dashcams tonen ons tegenwoordig de meest gestoorde verkeersongelukken. Dit is niet anders, maar deze chauffeur heeft echt geluk gehad! Nadat een auto een gevaarlijk manoeuvre heeft uitgehaald, wordt hij tientallen meters meegeduwd door een vrachtwagen. Gelukkig wordt hij wel netjes aan de kant afgezet.

Deze chauffeur in Groot-Brittannië wilde een vrachtwagen voorbij steken, maar had de afstand helemaal verkeerd ingeschat. Veel te vroeg probeert hij in te voegen, waardoor hij tegen de vrachtwagen terechtkomt. Meteen verwacht je een vreselijk ongeluk, maar dat gebeurt niet. De auto belandt zijdelings tegen de vrachtwagen en wordt verder meegeduwd.

De vrachtwagenchauffeur weet duidelijk eerst niet goed wat te doen, want hij rijdt nog bijna 100 meter verder. Daarna zet hij de auto koelbloedig af op de pechstrook. De chauffeur van de auto heeft enorm veel geluk gehad dat hij niet aan splinters werd geramd of tegen andere auto’s werd geduwd. Hij had wel het lef de vrachtwagenchauffeur de schuld te geven van het ongeluk, maar de dashcam bewees dat dat niet zo was. 

Bron: Huffington Post, Metro UK

Gesponsorde artikelen