Is dit de vreemde naam van het nieuwe zoontje van Kim Kardashian en Kanye West?

Is dit de vreemde naam van het nieuwe zoontje van Kim Kardashian en Kanye West?

Kim Kardashian en Kanye West  zijn op 10 mei de ouders geworden van hun vierde kind. Het werd een tweede zoon voor het koppel, dat een voorliefde heeft voor opvallende namen. Zo heten hun eerste drie kinderen North (West), Saint en Chicago. De naam van de jongste telg uit  de Kardashian-klan is nog niet bekend, maar fans hebben nu een vermoeden hoe het zoontje wel eens zou kunnen heten.

Kim Kardashian en Kanye West hebben nu al enkele dagen een “zoontje zonder naam”. De jongste der Kardashians loopt voor de buitenwereld nog steeds rond zonder naam, dus zijn fans volop op zoek naar hints naar de naam van de vierde Kimye-baby. En er is één theorie die wel heel plausibel begint te lijken.

Teddy of Bear

Ja, fans denken echt dat Kim en Kanye hun vierde kindje Teddy of Bear hebben genoemd. En daar hebben ze verschillende redenen voor.

De eerste reden is de emoji die Kim Kardashian gebruikte bij de foto’s van haar babyshower. Ze gebruikte daarbij altijd de emoji van een teddybeertje. En zoals we ondertussen al wel weten van de Kardashians is niets toevallig. Daarom begonnen fans al snel te vermoeden dat de nieuwste Kardashian-telg Teddy of Bear zou heten.

Het is vooral Bear dat vaak terugkeert, want er is nog een very Kanye reden waarom Kim en Kanye hun vierde kindje Bear zouden noemen. Het american footballteam uit Chicago, de thuisstad van Kanye, heeft namelijk als bijnaam ‘de Chicago Bears’. En we weten hoe sterk Kanye gehecht is aan z’n thuisstad, aangezien zijn dochter letterlijk Chicago heet. Zou hij ook zijn jongste zoontje vernoemd hebben naar de stad?

Robert

Een andere optie is Robert. Dat zou een verwijzing zijn naar Kims vader, Robert Kardashian, en tegelijkertijd naar haar broer Rob, die eveneens vernoemd werd naar zijn vader.

In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians ging Kim op bezoek bij een medium, dat haar vertelde dat haar zoon de reïncarnatie zal zijn van haar vader. Daarop belde Kim naar haar moeder, Kris Jenner, om het nieuws over te brengen. Ze stelde haar voor om haar zoontje Robert te noemen en Kris was daar alvast enthousiast over. Een naam met een mooie betekenis dus, maar misschien toch iets te normaal voor Kim en Kanye.

Gesponsorde artikelen