Is dit het eerste koppel van ‘Temptation Island’ 2019?

Is dit het eerste koppel van ‘Temptation Island’ 2019?

Met nog ongeveer een maand te gaan tot de start van het nieuwe seizoen, zou het eerste koppel weleens bekend kunnen zijn. Het gaat om het Nederlandse koppel Sidney en Demi. Ze komen uit Utrecht en zijn al minstens twee jaar samen. Of ze dat nog steeds zijn, zullen we dus vanaf volgende week op de voet kunnen volgen.

Het aftellen kan beginnen: Temptation Island komt steeds dichterbij. Daarom krijgen we ook steeds meer informatie over het volgende seizoen. Want nadat er al enkele verleiders uitlekten, zou nu ook het eerste koppel gevonden zijn.

Februari

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat op 14 februari van start op de Nederlandse zender RTL. Daardoor kunnen we vermoeden dat we ook in Vlaanderen de eerste aflevering van onze favoriete guilty pleasure te zien zullen krijgen op Valentijn.

Voorlopig is dat nog niet zeker, maar VIJF heeft bevestigd aan onze redactie dat we begin februari de exacte startdatum van het nieuwe seizoen van Temptation Island te weten zullen komen. Maar voor die datum moeten we nog kennis maken met alle deelnemers van het nieuwe seizoen. En daar zou nu mogelijk het eerste koppel van bekend zijn.

Sidney en Demi

Ze hebben al de ideale, rijmende namen en de perfecte looks voor Temptation, deze Sidney en Demi uit het Nederlandse Utrecht. Sidney zou de man zijn die volledig door het lint gaat in de eerste beelden van Temptation Island.

De Nederlandse Temptation-connoisseur Michella Kox kon de identiteit van deze fitnessboy achterhalen en dan was het natuurlijk een kwestie van tijd tot er achterhaald kon worden wie zijn vriendin is: de al even afgetrainde Demi.

Verleiders

Zo kennen we dus het eerste koppel uit het nieuwe seizoen van Temptation Island, maar eerder maakten we al kennis met enkele van de verleiders van dit seizoen. De eerste verleidster die vroegtijdig uitlekte, was Kimberly, een serveerster en personal trainer uit Turnhout.

Later werden daar ook Emma en de eerste mannelijke verleider Jietse aan toegevoegd. En wij vermoeden alvast dat ook deze namen zullen opduiken tussen de verleiders.

Dit is Sidney:

VIJF

En dit is zijn vriendin Demi:

Hier poseren Sindey en Demi samen op het strand:

Bekijk hier nog eens de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Temptation Island:

Gesponsorde artikelen