Is Ed Sheeran al getrouwd? Zanger reageert op fans die trouwring hebben gespot

Is Ed Sheeran al getrouwd? Zanger reageert op fans die trouwring hebben gespot

We hebben het nieuws van Ed Sheerans verloving met vriendin Cherry Seaborn nauwelijks verwerkt of het lijkt er al op dat de Perfect-zanger al een ring om haar vinger schoof. Fans spotten namelijk al een paar foto’s van Ed op diens instagram … mét een ring rond de juiste vinger. Op de rode loper van de Brit Awards kwam Ed echter met een heel ander verhaal.

Duizenden tienerharten braken in duizend stukjes toen Ed Sheeran net na het nieuwe jaar aankondigde dat hij zich verloofd had met Cherry Seaborn. De twee kennen elkaar al van op school en zijn al bijna drie jaar samen. Fans hadden op een foto op Eds Instagram op drie februari een ring aan de zanger z’n hand opgemerkt. En die leek heel hard op een trouwring.

“Ik vind ‘m heel mooi”

Aangezien Sheeran zijn relatie met Seaborn grotendeelds uit de spotlights gehouden heeft, zou het fans niet verbazen dat de twee al in het huwelijksbootje waren gestapt, maar Sheeran heeft gisteren zelf toch gereageerd, op de rode loper van de Brit Awards.

“Het is een verlovingsring die Cherry voor me gemaakt heeft, uit zilverklei”, zegt de zanger. “Ik zie niet in waarom mannen nooit een verlovingsring dragen. Ik vind ‘m heel mooi!” Daar heeft Sheeran natuurlijk wel een punt. Uiteindelijk moet je met twee trouwen en waarom zou een man eigenlijk géén verlovingsring mogen dragen?

Geheime trouw?

Daarmee komt wel een einde aan de speculaties van bijna een maand. Over z’n echte huwelijksdatum blijft Sheeran de lippen stijf op elkaar houden. “Ik weet het niet, maar ik weet ook niet of ik het zou zeggen. Waarschijnlijk wordt het iets zoals nu (met de verloving, red.) waarbij niemand het weet.” Een klein huwelijk voor Ed Sheeran dus, of ééntje dat volledig geheim wordt gehouden.

Met deze Instagram liet Ed Sheeran weten dat hij en Cherry Seaborn verloofd zijn.

En met deze ringfoto begon de speculatie: aan z’n linkerhand zit wel degelijk een verlovingsring

Binnenkort huwelijksklokken ten huize Sheeran?

Gesponsorde artikelen