Is Ed Sheeran stiekem getrouwd met zijn vriendin?

Is Ed Sheeran stiekem getrouwd met zijn vriendin?

Ed Sheeran zou stiekem getrouwd zijn met zijn vriendin. Dat ‘verklapte’ de zanger in een recent interview. Hij zegt niet letterlijk dat hij getrouwd is, maar zijn lichaamstaal zegt genoeg. Ed Sheeran verloofde zich eind vorig jaar met zijn vriendin Cherry Seaborn.

De Britse zanger Ed Sheeran zou in het geheim getrouwd zijn met zijn vriendin Cherry Seaborn. In een interview met Access kreeg de zanger de vraag of zijn trouwfeest al gepland was. Hij ontweek de vraag, maar zijn reactie maakt overduidelijk dat het al gebeurd is.

Ring

Toen hij de vraag kreeg of hij al een datum of een plaats vastgelegd had, begon Ed Sheeran zichtbaar te blozen en te giechelen. Vervolgens wijst hij naar de zilveren ring aan zijn ringvinger. Da’s dan duidelijk, Ed.

De interviewer feliciteert Ed Sheeran en vraagt hoe hij dat zo stiekem heeft kunnen doen. “Ik doe eigenlijk maar weinig dingen publiekelijk.” Stiekem trouwen was voor hem dus geen enkel probleem.

Cherry Seaborn

Ed Sheeran is dus naar alle waarschijnlijkheid getrouwd met zijn vriendin Cherry Seaborn. De twee gingen samen naar school, maar vormen sinds 2015 een koppel.

Eind 2017 vroeg Ed Cherry – ook stiekem – ten huwelijk. Wat hij ook pas later bekend maakte via Instagram. Wanneer ze juist getrouwd zijn, is dus niet geweten. Maar het geluk straalt van de roodharige zanger af en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Wij wensen de twee alvast veel liefde toe!

Gesponsorde artikelen