Left Right
scrollTop top

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Fans denken foutje gevonden te hebben in The Walking Dead


Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Fans denken foutje gevonden te hebben in The Walking Dead

The Walking Dead heeft een serieuze fanbase opgebouwd, wat logisch is als je aan seizoen zeven bent. Maar deze fanbase schrok toen ze bij de laatste aflevering iets eigenaardigs zagen. Tijdens een scène zagen ze iets dat op een vliegtuig leek achter Ricks hoofd, wat vreemd is tijdens een zombie-apocalyps.

In de voorbije aflevering van seizoen zeven van The Walking Dead maakten we kennis met het nieuwe personage Jadis en haar mysterieuze factie. Maar dat is niet de reden waarom de kijkers zich vragen stelden. In deze aflevering dachten de kijkers ook iets vreemd gespot te hebben.

In de scène wordt Rick naar de “up up up”, de vuilnisbelt waar de groep van Jadis verblijft, gebracht. En op dat moment lijkt er iets op de achtergrond te vliegen. Fans vonden dit vreemd omdat The Walking Dead zich immers middenin een zombie-apocalyps afspeelt en we ervan uitgaan dat zombies niet weten hoe ze een vliegtuig besturen.

Er werd volop gespeculeerd via Twitter, waar de fans dachten dat het een foutje was dat ze hadden ontdekt. Maar als je nog een keer goed kijkt, zie je dat het een vogel is die achter Rick vliegt. Wat absoluut niet zo raar is boven een vuilnisbelt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938