Is je leven na Game of Thrones een beetje stil? Dan moet je deze series zeker een kans geven

Is je leven na Game of Thrones een beetje stil? Dan moet je deze series zeker een kans geven

We begrijpen je hoor … Na het einde van Game of Thrones, weet je even niet meer naar wat je moet kijken. Daar zit je dan, voor je scherm … Geen paniek, wij helpen je even verder: hier zijn vier topseries!

1. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale speelt zich af in een dystopische toekomst waarin christelijke fundamentalisten macht hebben in de Verenigde Staten. Vrouwen zijn onderdanig en worden gebruikt als seksslavinnen. Ze worden verplicht om hun leiders te gehoorzamen en te bevredigen.

Je kan nu al kijken naar het eerste seizoen.

2. Poldark

De serie met romantiek en actie vindt plaats in Engeland in Cornwall, tegen het einde van de 18de eeuw. De knappe Ross Poldark (Aidan Turner, die de rol van Kíli in de Hobbit speelt) komt terug van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog. Tijdens zijn afwezigheid, veranderde heel veel. Zijn vader is gestorven en hij verloor zijn geliefde aan zijn neef. Heel veel drama, maar Ross probeert zijn leven terug op rails te krijgen.

Er zijn al enkele seizoenen beschikbaar op Netflix, dus bingewatchen zit er dik in.

3. The Crown

The Crown is gebaseerd op het leven van de koningin van Engeland, Elizabeth II. Je ziet hoe Elizabeth II een echte koningin wordt, terwijl ze dat eens niet wou. Doorheen het verhaal ontmoet ze verschillende personages zoals Winston Churchill.

Het gaat uiteraard niet alleen over macht, maar ook over liefde. Ze heeft een moeilijke relatie met haar man. De hertog van Edinburgh vindt het moeilijk om te leven in de schaduw van een vrouw die koningin is geworden. Het valt wat te vergelijken met Jon en Daenerys in Game of Thrones.

4. Santa Clarita Diet

Een vreemde maar grappige serie! Sheila (Drew Barrymore) en Joel (Tymothy Olyphant) zijn gelukkige ouders van een klein meisje Abby. Nu komt het hé … Op een dag verandert Sheila in een zombie en moet ze leren haar moorddadige impulsen te beheersen.

Heel gek maar de confrontaties en situaties zijn zo absurd dat we niet kunnen stoppen met lachen.

Gesponsorde artikelen