Left Right
scrollTop top

Is Kylie Jenner opnieuw zwanger? Deze video lijkt het te bewijzen


Kylie Jenner
© GettyImages

Kylie Jenner, de jongste van de Kardashian/Jenner-zussen, is mogelijk opnieuw zwanger. Ze zou dat zelf gezegd hebben in een video, die per ongeluk gedeeld werd. Krijgt Stormi binnen een paar maanden een broertje of zusje?

De geruchtenmolen van de Kardashians draait altijd op volle toeren, maar deze keer is er een opvallend nieuwtje. Kylie Jenner zou namelijk opnieuw zwanger zijn. Al is het toch wel een beetje ver gezocht.

“I’m pregnant”

De geruchten werden aangewakkerd door een Instagram Story van Khloé Kardashian. Zij vierde onlangs haar 35ste verjaardag en hield daar een gepast feestje voor. De familie Kardashian kennende was het natuurlijk weer een gigantisch evenement, waarvan Khloé maar al te graag foto’s en filmpjes deelde met haar fans.

Maar op één van de filmpjes is het vooral de achtergrond die met de aandacht gaat lopen. In de achtergrond is namelijk iemand te horen die duidelijk zegt: “I’m pregnant“, ofwel “Ik ben zwanger”. Echte fans zijn van mening dat het hierbij gaat om de stem van Kylie, dus zijn ze ervan overtuigd dat de jongste Jenner-zus opnieuw zwanger is.

Het lijkt natuurlijk wel vreemd om plots “I’m pregnant” te roepen. Maar het kan zijn dat iemand Kylie (of de andere vrouw) een alcoholisch drankje aanbood, dat de zwangere vrouw uiteraard moest weigeren. Kylie wist haar eerste zwangerschap volledig geheim te houden, al gonsde het toen wel van de geruchten. Zouden die deze keer ook waar zijn?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810