Left Right
scrollTop top

Is ons favoriete koppel terug samen? Angelina Jolie en Brad Pitt zouden hun relatie nieuwe kans geven


Is ons favoriete koppel terug samen? Angelina Jolie en Brad Pitt zouden hun relatie nieuwe kans geven

Verrassend nieuws in de Britse roddelpers vandaag, want Angelina Jolie en Brad Pitt zouden weer aan hun relatie aan het werken zijn. Jarenlang stonden ze bekend als ‘Brangelina’, één van de populairste koppels in Hollywood, maar vorig jaar besloten ze te scheiden. Die scheiding zou niet afgeblazen zijn, maar de twee zouden geen papiertje nodig hebben om een koppel te vormen. De geruchten komen van hun biograaf, die ook hun breuk had voorspeld.

Scheiden, maar toch weer een koppel zijn? Het lijkt echt iets voor Brangelina. Angelina Jolie had al eerder laten verstaan dat trouwen niet haar beste beslissing was. Hun biograaf Ian Halpering zegt in The Mail on Sunday dat de twee de hulp van een spirituele raadgever hebben ingeroepen. Na hun scheiding zouden ze een frisse start kunnen nemen als koppel.

Sinds de aankondiging van hun breuk is er met veel modder gegooid. Zo waren er geruchten dat Brad drank- en drugsproblemen zou hebben. Enkele weken geleden zouden ze echter in elkaars armen gevallen zijn tijdens een sessie die de onderhandelaar van hun scheiding organiseerde. “Er zijn heel veel tranen gevloeid. Brad heeft de eerste stap gezet”, zegt Halpering. “Daar hebben ze beslist om een nieuwe start te nemen.”

Getty

Single life niet leuk

De scheiding komt er met vrij grote zekerheid toch aangezien geen van beide veel belang aan het huwelijk lijkt te hechten. En wie weet betekent dit dat ze gewoon nog eens kunnen trouwen wanneer het terug beter gaat. Ze zien zichzelf volgens hun biograaf als de moderne Richard Burton en Elizabeth Taylor. Zij zijn twee keer getrouwd en gescheiden.

Voor hun scheiding waren Angelina en Brad twaalf jaar een koppel. Samen hebben ze zes kinderen, waarvan drie geadopteerd zijn. De schok was dan ook groot toen ze vorig jaar hun scheiding aankondigden. Angelina zou in de media al gesteld hebben dat ze helemaal niet genoot van het leven als single.

Getty

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539