Left Right
scrollTop top

Is ‘Pokémon Go’ deze zomer terug populair? Er zijn alvast heel wat events gepland


Is ‘Pokémon Go’ deze zomer terug populair? Er zijn alvast heel wat events gepland

Deze zomer moet opnieuw de zomer van ‘Pokémon Go’ worden. Dat is toch wat wordt verwacht. Er staan deze zomer heel wat events gepland waardoor de game terug heel wat populariteit kan winnen. Het spel was in de zomer van 2016 heel populair, maar verdween daarna wat uit de aandacht.

Pokémon Go is deze zomer terug van eigenlijk nooit weggeweest. De makers van het spel, Niantic, organiseren deze zomer enkele events onder de naam Pokémon Go Fest. Het wordt een wereldwijde zomertour van verschillende Pokémon Go events. Vorig jaar organiseerde Niantic ook al een Pokémon Go Fest in Chicago, maar dat was een flop. Met deze nieuwe zomertour willen ze populariteit van het spel terug wat opkrikken.

Verschillende events

Op de website kondigt Pokémon Go aan dat de ‘trainers’ de line-up van het Pokémon Go Summer Tour 2018 alvast in hun agenda moeten noteren. Er zijn wereldwijd events gepland. Voor de Europese trainers is er een event gepland in Dortmund in Duitsland. Daar kan je op 30 juni en 1 juli pokémon gaan vangen in het Westfalenpark waar het Safari Zone-event wordt georganiseerd.

In de Verenigde Staten moet op 14 en 15 juli voor Pokémon Go Fest 2018: A Walk in the Park in Chicago zijn. En in Azië zijn er ook verschillende events. Ook in Japan is er een Safari Zone. Er is ook wereldwijd een maandelijkse Pokémon GO Community Day en eerder dit jaar was er ook al een event op Earth Day.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810