Is Taylor Swift alweer een marshmallow? Ze gooit een minder ruige single online en het is weer soft 

Is Taylor Swift alweer een marshmallow? Ze gooit een minder ruige single online en het is weer soft 

Het is zover! Taylor Swift heeft een derde nummer van haar nieuwe album ‘Reputation’ online gezet. Met ‘Reputation’ sloeg Taylor een donkere weg in, maar nu lijkt ze toch een kleine terugval te hebben naar het verleden. De zangeres zingt verliefd over haar huidige boyfriend. Is de lieve Taylor Swift nu al terug?

Na de eerste twee nummers Look What You Made Me Do en Ready For It van haar nieuwe album, zwierde Taylor Swift gisteren het nummer Gorgeous online. In het nummer gooit Taylor Swift toch haar hart op tafel want ze zingt over hoe ze verliefd wordt op een jongen. Ze trok haar stoute schoenen wel aan want ze geeft toe dat ze verliefd werd terwijl ze met iemand anders samen was.

Weet je nog, Tom Hiddleston? Juist ja … dat verhaal: enkele maanden nadat Taylor en Tom hun relatie eindigde, ging ze in relatie met Joe. Niet Joe Jonas hé, dat is al langer gedaan. Joe, haar huidig vriendje, Alwyn.

Taylor, de ruige marshmallow

In Gorgeous zingt de 27-jarige zangeres over het vallen voor een jongen. Haar nieuwe album ‘Reputation‘ kennen we ondertussen als iets ruiger dan haar vorige albums. Maar toch lijkt Gorgeous meer een nummer voor haar vorige albums omdat ze hopeloos verliefd zingt over die ene mooie jongen. Eens een marshmallow, altijd een marshmallow.

Enkele fans van Taylor Swift hebben een tijdje geleden een intieme luistersessie gehad van de zangeres. Zij bevestigen op Twitter dat Taylor hen vertelde dat het gaat om Joe, haar vriendje. “We moesten Taylor beloven dat als iemand ons vroeg over wie het nummer gaat, we hen moesten vertellen dat het 100 procent gaat over haar angel boyfriend waarmee ze één jaar samen is.”

Het is natuurlijk niet omdat ze één soft nummer heeft uitgebracht, dat haar album opeens minder cool is. Of het nieuwe album eigenlijk echt ruig is, wordt pas duidelijk met de volgende nummers. Wij kunnen alvast niet wachten!

Beluister het nummer Gorgeous:

Gesponsorde artikelen