Is tweede keer ‘Temptation Island’ dan toch te veel voor Niels en Rosanna? Eerste trailer voorspelt niet veel goeds

Is tweede keer ‘Temptation Island’ dan toch te veel voor Niels en Rosanna? Eerste trailer voorspelt niet veel goeds

‘Temptation Island VIPS’ start op donderdag 7 juni en daarin zullen Rosanna en Niels voor de tweede keer de ultieme relatietest aangaan. In hun eerste deelname wisten ze hun relatie, ondanks misstappen van beide kanten, toch te redden. Maar de tweede keer lijkt er toch te veel aan.  

Niels en Rosanna overleefden nipt hun eerste avontuur op Temptation Island, maar nu probeert het Nederlandse koppel het nog een keer. In Temptation Island VIPS gaan de twee nogmaals de relatietest aan. En het zal hen ook deze keer niet makkelijk worden gemaakt.

Tranendal

Als er één ding duidelijk is uit de eerste trailer, dan is het wel dat het een heftig seizoen zal worden. Een seizoen met veel traantjes. We zien alvast een verleidster een wel heel intieme massage geven aan Niels en de typische nachtbeelden van bewegende bedlakens krijgen we ook al te zien.

Later in de trailer zien we Rosanna, inclusief nieuwe kont en lippen, een glas aan diggelen gooien en Niels de huid vol schelden. Het ziet er dus niet al te best uit voor de Temptation-anciens.

Videoland

Temptation Island VIPS zal uitgezonden worden op Videoland, het online betaalplatform van de Nederlandse zender RTL.

Maar aangezien de beelden van het vorige seizoen van Temptation Island ons dankzij Videoland ook steeds een weekje eerder bereikten, vermoeden we dat het niet zo moeilijk zal worden om het seizoen ook hier mee te volgen.

Bekijk de heftige trailer voor Temptation Island VIPS hier:

Gesponsorde artikelen