Is Yana van ‘Temptation Island’ dan toch niet vrijwillig vertrokken? “Ze probeerde andere verleidster te verdrinken!”

Is Yana van ‘Temptation Island’ dan toch niet vrijwillig vertrokken? “Ze probeerde andere verleidster te verdrinken!”

‘Temptation Island’-verleidster Yana zal binnenkort het eiland verlaten, dat liet ze zelf weten op Instagram. Naar eigen zeggen verveelde ze zich in Thailand en heeft ze zelf gevraagd om terug naar België te gaan. Maar blijkbaar is er toch meer aan de hand. 

“ik verveelde me daar echt. Het is eigenlijk totaal m’n ding niet, ik vroeg me echt af: ‘what the fuck am I doing here?'”, dat was de verklaring die verleidster Yana gaf voor haar vertrek uit Temptation Island. “Ik heb het zelf aan de productie gevraagd en dan zijn wij onderling overeengekomen. Uiteindelijk ben ik dan mogen vertrekken”, klonk het bij de ravissante blondine. Maar is dit wel het volledige verhaal?

Verdrinken

Temptation Island verlaten omdat je je verveelt, het klinkt niet zo geloofwaardig. Veel mensen waren vanaf het begin niet overtuigd door het verhaal van Yana. En nu volgt er dan ook een geloofwaardigere uitleg.

TV Familie kon spreken met een medewerker van Temptation Island en die had een heel ander verhaal over het vertrek van de verleidster met ‘670 cc aan humor’. “Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk.”

Naar huis gestuurd

Na dit voorval werd Yana door de productie naar huis gestuurd. “Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg.”

Ook verleidster Billy vertelt aan TV Familie een gelijkaardig verhaal. “Er waren veel spanningen tussen de meisjes. Nadat Yana ineens vertrokken was, kregen we daar geen verdere uitleg over. En Yana zelf … Ik denk dat ze niks mócht zeggen. Bizar.”

Een kennis van Yana gooit nog wat olie op het vuur: “In feite was dit te verwachten. Yana doet alles voor aandacht en kickt op ruzie stoken.” Zo zou de verleidster zich ook in het uitgaansleven hier in België vermaken met ruzie stoken tussen (ex-)koppels. Zo zou ze geprobeerd hebben om Niels van het vorige seizoen van Temptation Island te verleiden in het bijzijn van z’n vriendin Rosanna en zou ze zout in de wonde hebben gestrooid bij Chiara en Marvin.

Gesponsorde artikelen