J-hope (BTS) kondigt album ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ aan, met vijf extra nummers

Iets meer dan een jaar na de release van zijn eerste officiële soloalbum ‘Jack in the Box’ zal j-hope van BTS een nieuwe versie van het album op de wereld loslaten. Het album kreeg de naam ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ en zal vijf extra nummers bevatten.

J-hope was op 15 juli 2022 het eerste lid van BTS dat zijn officiële soloalbum loste. Het album was toen enkel verkrijgbaar als een zogenaamd ‘Weverse album’. Dat betekent dat het niet gaat om een fysieke cd, maar wel om een QR-code, waarmee je het album dan in de app van Weverse music kan beluisteren. Enkele maanden later kondigde j-hope aan dat het album ook op vinyl zou verschijnen en nu komt er ook een versie met cd.

‘Jack in the Box (HOPE Edition)’

Op vrijdag 18 augustus zal j-hope een nieuwe versie van zijn album ‘Jack in the Box’ droppen. Het zal deze keer dus gaan om een versie met een cd, die opnieuw in twee versies verkrijgbaar zal zijn. Net zoals bij de originele versie van het album gaat het om een roze en een blauwe versie. Bij de ‘HOPE Edition’ zullen ook nieuwe foto’s, photocards en gadgets te vinden zijn.

Het album zal bestaan uit dezelfde nummers als de originele versie, maar er komen nog vijf extra tracks bij. Daarbij gaat het om de liveversies van Equal Sign, STOP en Future. Deze werden opgenomen tijdens het concert van j-hope op Lollapalooza vorig jaar. Daarnaast zullen ook de instrumentale versies van MORE en Arson toegevoegd worden aan het album.

J-hope is op dit moment bezig met zijn verplichte militaire dienstplicht, maar voor zijn vertrek kon hij dit album dus nog voorbereiden.

Je kan ‘Jack in the Box (HOPE Edition)’ nu al bestellen via Weverse en Fnac.

Meer
Lees meer...