J.K. Rowling geeft antwoord aan fans over Fantastic Beasts 2, maar wij blijven vooral met vragen zitten

J.K. Rowling geeft antwoord aan fans over Fantastic Beasts 2, maar wij blijven vooral met vragen zitten

Wij moeten nog even wachten op Fantastic Beasts and Where to Find Them 2, maar J.K. Rowling is druk bezig met het schrijven van de volgende films. Toen ze daar iets over zei op Twitter werd ze bestookt met vragen, en veel fans zien in één bepaalde tweet een belangrijke hint.

Het verhaal van Fantastic Beasts speelt zich af in dezelfde toverwereld als Harry Potter, maar alleen vele jaren vroeger en deze keer is de hoofdrolspeler Newt Scamander. In de eerste film zien we hem in New York en de tweede film zou zich in Parijs afspelen. Daar zullen we ook kennis maken met de jonge Dumbledore, maar meer is voorlopig nog niet geweten.

Op Twitter kreeg J.K. Rowling de vraag of ze wou zeggen wat de ‘patronus’ van Newt Scamander was. “Of is dat een te grote spoiler”, vroeg de fan erbij. De schrijfster reageerde met: “Big spoiler.”.

Niffler, stag of thunderbird?

We mogen er dus vanuit gaan dat die patronus een grote rol zal spelen in de volgende film. Voor degene die Harry Potter vergeten zijn: een patronus is een soort beschermengel die je kan oproepen om je te beschermen tegen dementors. Het verschijnt altijd in de vorm van een dier.

Op Twitter is dan ook een grote discussie ontstaan over welke patronus Newt Scamander heeft. Grapjassen voorspellen de niffler, het grappige stelende beestje, maar meer serieuze fans denken aan een stag, zoals Harry Potter, of een thunderbird, zoals Frank in de eerste Fantastic Beasts-film.

Gesponsorde artikelen