J.K. Rowling laat zich weer eens horen met geniale reactie op man die zegt dat depressie niet bestaat

J.K. Rowling laat zich weer eens horen met geniale reactie op man die zegt dat depressie niet bestaat

Wie J.K Rowling volgt op Twitter weet dat de schrijfster regelmatig haar mening deelt en dat vaak op een geniale manier doet. Toen kickbokser Andrew Tate op Twitter schreef dat depressie niet bestaat, liet de schrijfster van Harry Potter nog eens van zich horen.

Iedereen die iemand kent met een depressie of zelf een depressie heeft of gehad heeft, weet hoe vreselijk de ziekte is. Toen Andrew Tate op Twitter begon aan een lange reeks tweets waarin hij zijn mening over depressie liet horen, waren heel wat mensen dan ook gechoqueerd.

“Depressie bestaat niet”

“Depressieve mensen zijn gewoon te lui om iets te veranderen”

“Mensen doen alles om hun verantwoordelijkheid uit de weg te gaan”

En zo ging Andrew Tate nog even door ondanks veel reacties van mensen die met depressie te maken hebben gehad in hun leven. Gelukkig was er J.K. Rowling om het voor hen op te nemen. De schrijfster heeft, voor ze bekend werd met de Harry Potter-boeken, zelf een depressie gehad en weet dus waarover ze spreekt.“Jouw tweets zeggen veel over afweermechanismen, maar niets over depressie dat wel degelijk een echte mentale ziekte is”, tweet J.K. Rowling waarna ze nog persoonlijke steun tweet naar enkele twitteraars. Respect!

Gesponsorde artikelen