Jack & Jones opent eerst Jeans Studio in ons land in Gent

Jack & Jones opent de eerste Jeans Studio in ons land. De modeketen weet als geen ander wat mensen écht zoeken in een jeansbroek. In de winkel zullen ze je helpen om een broek te vinden die perfect past. Op 25 juli opent de Jeans Studio in Gent.

De winkel is de eerste van het nieuwe concept op Belgische bodem en de tweede Jeans Studio wereldwijd. Dat laat Jack & Jones weten in een persbericht. Het concept brengt een veelzijdigheid aan jeansbroeken naar Gent.

Bovendien komt er een soort tweede woonkamer waar de denim lifestyle helemaal tot leven komt. Jack & Jones noemt het zelf een men’s comfort zone waar geen verkopers, maar denim dealers je met raad en daad bijstaan bij het uitzoeken van een nieuwe jeanslook.

Gentse hebbedingen

In de winkel vind je heel veel kleding, maar ook allerlei lokale, Gentse hebbedingen, waaronder de Gentse gin van The Ghentist, het alcoholvrije biert Ramon en overheerlijke koffie van Gentse producenten.

De Jeans Studio opent aan de Walpoortstraat 3. Eind augustus staat er een groots kick-off event gepland. Binnenkort meer details!

Meer
Lees meer...