Jackie en Josh van ‘Love is Blind’ zetten punt achter relatie

Het vierde seizoen van Love is Blind leverde drie huwelijken op. Maar er was ook een vierde koppel. Jackie en Josh kozen aanvankelijk niet voor elkaar, maar vonden elkaar nadien toch. In de reüniespecial Love is Blind: After the Altar kwamen we dan te weten dat de twee een jaar later nog steeds een koppel vormden. Maar nu hebben ze toch een punt gezet achter hun relatie.

Hoewel Jackie en Josh in de reüniespecial Love is Blind: After the Altar lieten weten dat ze nog steeds een koppel vormden, is hun relatie nu voorbij. Jackie vertelde dit zelf in een livestream op Instagram.

Jackie en Josh

In het begin van het vierde seizoen van Love is Blind kregen we te zien hoe Jackie en Josh het in de pods goed met elkaar konden vinden en zelfs bijna voor elkaar kozen. Maar uiteindelijk gingen ze allebei voor iemand anders. Jackie verloofde zich met Marshall en in Love is Blind: After the Altar kwamen we te weten dat Josh zich verloofde met Monica, al kregen we van hun verloving niets te zien.

Maar al snel liep het stroef tussen Jackie en Marshall, waarbij Jackie opnieuw contact zocht met Josh. En dat resulteerde uiteindelijk in een breuk met Marshall en een nieuwe relatie met Josh. Hoewel ze in Love is Blind: After the Altar, wat een jaar na Love is Blind werd gefilmd, nog steeds samen waren, komt nu het nieuws dat hun relatie voorbij is.

Einde relatie

Jackie vertelde het nieuws in een livestream op Instagram. “Ik zit er eerlijk gezegd nog steeds mee in. Ik hou echt van die man. Ik dacht: ‘Damn ik had al deze levensplannen met jou? En dan geef je echt gewoon niets om mij’. Ik probeerde echt om het op te lossen. Ik deed alles wat ik kon. En nu ik terugkijk op die berichten kom ik echt wanhopig over. Maar het is wat het is”, besluit Jackie.

Ondertussen heeft Jackie al haar foto’s met Josh verwijderd van haar profiel op Instagram. De precieze reden voor de breuk deelde Jackie niet.

Bekijk hier de trailer voor het vijfde seizoen van Love is Blind:

Het vijfde seizoen van Love is Blind gaat op vrijdag 22 september van start op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...