James Cooke weet waar hij gaat sterven en geeft meteen ook een vreemde verslaving toe

James Cooke weet waar hij gaat sterven en geeft meteen ook een vreemde verslaving toe

James Cooke is populairder dan ooit: na een succesvolle passage op een camping en in een sociale woning met bestie Karen Damen zit hij nu regelmatig op de boot met Gert Verhulst. Uiteraard willen zijn fans alles van hem weten, en nu geeft hij ook antwoorden op de meest prangende vragen van fans. 

Hoe oud is James Cooke? We vragen het ons allemaal massaal af, want de VIJF-presentator mocht die prangende kwestie meteen oplossen bij de ’10 meest gegoogelde vragen’ van Maarten en Dorothee op Qmusic. 33 is de man intussen, maar hij vreest wel dat hij niet erg lang zal leven! Weet James iets dat wij niet weten? Ja hoor, hij weet namelijk ook waar.

Sterven in Lokeren

“Het is heel raar, maar ik denk dat ik heel vroeg ga sterven. Ik weet ook waar en hoe ik zal sterven”, zegt hij op de radio. “Ofwel krijg ik iets aan mijn hart, ofwel ga ik sterven op de autostrade aan de oprit of afrit van Lokeren. Altijd als ik daar passeer klop ik drie keer op mijn hoofd, omdat ik denk dat het gaat gebeuren. Ik weet niet van waar het komt. Ik zit wel dagelijks in Lokeren voor mijn bedrijf en ik denk dat ik vroeger misschien een heel groot ongeval gezien heb daar.”

Het is dus zeker niet zo dat James al zéker weet dat hij binnenkort het loodje legt. Integendeel, en het houdt hem ook niet tegen om z’n leven ten volste te benutten. Zo wil hij nog trouwen met z’n vriend, en liefst binnenkort.

Huwelijksaanzoek?

“We hebben elkaar leren kennen in een musical, Wickie de Musical. How gay can it be?”, zegt hij daarover. “Mijn beste vriend was de regisseur van de musical en hij belde mij toen op en zei: hier zit iemand en dat is volledig uw ding. Ik ben daarna naar de repetities gaan kijken en toen had ik het zitten. We hebben dan zo een beetje gedatet en na twee weken woonde hij al bij mij. Hij is de love of my life.”

Binnenkort huwelijksklokken ten huize Cooke? Misschien moet hij eerst van deze vreemde gewoonte afraken. Hij is namelijk verslaafd aan … tankstations. Die bezoekt hij te pas en te onpas, om een wrap te kopen, zéker op vakantie. Nog meer te weten komen over James? Hij beantwoordt de meest gegoogelde vragen over zichzelf in dit fragment.

Hoe het met die tankstations zit, dat kan je hier bekijken:

Gesponsorde artikelen