Jammer: Bran en Hodor zijn niet te zien in het nieuwe seizoen Game of Thrones

Jammer: Bran en Hodor zijn niet te zien in het nieuwe seizoen Game of Thrones

Slecht nieuws voor de fans van Hodor en Bran Stark: zij zullen niet te zien zijn in het vijfde seizoen van Game of Thrones. De acteurs moeten plaats maken voor heel wat nieuwe personages die in het nieuwe seizoen worden geïntroduceerd. Maar vrees niet, Hodor en Bran zullen terugkeren in het zesde seizoen van de serie.

Net wanneer de verhaallijn van Hodor en Bran interessant begon te worden, beslissen de makers van Game of Thrones om voorrang te geven aan andere personages. In de laatste aflevering van het vierde seizoen werden we allemaal aangenaam verrast door twee nieuwe personages waarmee ze hun paden kruisten. Het zal wachten worden op het zesde seizoen tot we meer weten wat Bran allemaal precies van plan is. Toch is er ook een keerzijde: er zal meer ruimte zijn voor de andere personages hun bloedstollende verhalen.

Het nieuws kwam van niemand minder dan Hodor zelf, gespeeld door Kristian Nairn. Hij deed een interview met de Australische televisiezender ABC. “Wij hebben een seizoen vrij gekregen”, zegt hij. “Dat komt, denk ik, omdat onze verhaallijn in de boeken ook later gebeurt.” De acteur wou wel niet loslaten wie hij bedoeld met ‘we’, dus het is niet zeker wie er allemaal een tijdje gaat wegvallen in het nieuwe seizoen.

“Rave of Thrones”

Maak je maar geen zorgen om Hodor, die zal zichzelf wel bezighouden het volgende jaar. Zoals je misschien wel weet is hij in zijn vrije tijd DJ en hij start dit jaar met een nieuw project genaamd Rave of Thrones. Het project is een groep rondtrekkende dansers verkleed in een Game of Thrones-thema. Nairn zal uiteraard zorgen voor de muziek.

Gesponsorde artikelen